
Erbij 1/4 watermeloen en een bakje yoghurt met appel.
Voor 2 porties:
bedje salade
wat overgebleven aardappeltjes, ca 3-4 stukjes
plakjes biet uit pot
2 el yoghurt
1 el mayo
1-2 tl mosterd
snufje zout
bosje bieslook
Meng de yoghurt, mayo en mosterd en maal er ook een snufje zout door. Snijd de aardappel (liefst nog warm) in blokjes en roer deze door de dressing. Voeg dan de in blokjes gesneden biet toe. Een klein stukje appel in blokjes zou er ook lekker door smaken, of een fijngesneden augurkje.
Snipper de bieslook en roer die door de salade. Het is het lekkerste om de salade een tijdje op smaak te laten komen. Zelf neem ik altijd een klein koeltasje met twee koelelementjes mee, zodat de salade lekker knapperig blijft en de yoghurt lekker fris.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten